Stručná analýza pánví

fissler teaserbild1 pfannenkunde 27

Jednotlivé pánve se liší.

Stala se to i vám? Ryba nebo palačinka se přichytí k pánvi nebo se vám steak nepovedl tak, jak jste chtěli? To je opravdu mrzuté. A smažení přitom může být tak jednoduché. Je mimořádně snadné dosáhnout dokonalých výsledků, pokud použijete správnou pánev.  Protože stejně jako všechny ryby nejsou stejné, liší se i pánve.

 

Použijte dvě.

Se dvěma pánvemi máte jistotu – jedna pánev z řady crispy určená ke smažení křupavého masa a další pánev z řady protect pro jemné smažení a pro jakékoli pokrmy, jež mají tendenci se přichytávat k pánvi.

Rychlé a křupavé.

Chcete-li smažit pokrmy rychle a tak, aby byly křupavé – například maso nebo drůbež – měli byste použít pánev, kterou můžete zahřát na vysokou teplotu. Pánve na křupavé kousky vyrobené z nerezové oceli lze zahřát na velice vysokou teplotu, aniž by došlo k jejich deformaci. Jsou dokonale stabilní a zajišťují rovnoměrné rozložení tepla.

Jemné a pečlivé.

Pro lehké, šetrné smažení, například vaječných pokrmů, smažených brambor, obalovaných pokrmů nebo ryb, je nejvhodnější pánev s nepřilnavým povrchem. Přichycení pokrmů k pánvi brání speciální syntetická povrchová úprava.

Pro specialisty.

Základní vybavení doplňují speciální pánve: například speciální asijská pánev pro jídla z woku, nízká speciální pánev na palačinky atd., speciální grilovací pánev pro jemné smažení s nízkým obsahem tuku a s grilovacím efektem a speciální gratinovací pánev pro přípravu gratinovaných pokrmů.




Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku