Univerzální nůž

knives zones 13

Nůž šéfkuchaře má skutečně univerzální využití. Každá část čepele je vhodná pro konkrétní způsob použití.

  1. Přední část čepele se používá ke krájení malé zeleniny a ovoce, například šalotky nebo česneku.
  2. Střední část je určena ke krájení tvrdých i měkkých potravin. Lehce zakřivený tvar čepele je ideální ke krájení bylinek najemno a sekání zeleniny na malé kousky.
  3. Zadní část ostří se používá na potraviny, které je obtížné rozříznout. Zde je optimální  přenos síly.
  4. Robustní strana čepele se dá použít k lámání malých kostí nebo k otevření korýšů.
  5. Široká strana čepele je užitečná ke stlačování filet a zvedání jídla, například bylinek.



Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku