Přehled

Jaký nůž zvolit pro konkrétní účel? Každý nůž má své výhody a silné stránky v nesmírně širokém spektru oblastí použití.

01 Profes Schael 70 2008 12

Loupací nůž

Jeho zakřivená čepel z něj dělá ideální nůž k loupání ovoce a zeleniny.

02 Profes Gemuese 80 2008 12

Nůž na zeleninu

Ideální k čištění, drobné sekání a zdobení ovoce, zeleniny a hub

04 Profes Spick 90 2008 12

Špikovací nůž

Ideální ke krájení cibule a bylinek a ke špikování libového masa a drůbeže.

05 Profes UniWell 130 13

Univerzální nůž

  • Nůž s jemným vroubkováním
  • Snadno prořízne slupku rajčete a tvrdé krusty
03 Profes Steak 120 2008 12

Nůž na steak

  • Nůž se zubatým ostřím
  • Snadno a šetrně krájí pečené, grilované a křupavé maso
06 Profes Ausbein 140 13

Vykosťovací nůž

  • Malý nůž s úzkým ostřím
  • Ideální k odstraňování kostí, šlach a tuku
09 Profes Filier 160 13

Filetovací nůž

  • Malý nůž s tenkou, velmi pružnou čepelí
  • Velmi dobrý k odstraňování kostí a kůže z ryb
16 Profes Brot 200 13

Nůž na chléb

  • Velký nůž s hrubým vroubkováním
  • Ideální ke krájení tvrdého i měkkého chleba a křupavých pečení
10 Profes Koch 160 13

Nůž šéfkuchaře

  • Všestranný nůž s velkou čepelí
  • Ideální ke krájení a sekání nadrobno a ke krájení masa, ovoce, zeleniny a ryb
07 Profes Schinken 160 13

Porcovací nůž

  • Nůž s dlouhou, úzkou čepelí
  • Tento nůž lze použít k porcování pečení, syrové nebo vařené šunky a dalších druhů masa.
12 Profes Santoku 140 13

Nůž Santoku

  • Univerzální japonský nůž
  • Nůž Santoku znamená "nůž na tři dobré věci," čímž se rozumí maso, ryby a zelenina.
  • Tento nůž je k dispozici i s dutou čepelí.
18 Profes Deba 200 13

Nůž Deba

  • Japonský nůž na krájení filé z ryb.
  • Jednostranná čepel
20 Profes Nakiri 160 13

Nůž Nakiri

  • Tradiční japonský nůž na zeleninu
  • Zejména na saláty a jídla z woku
  • Oboustranná čepel
19 Profes Yanagiba 180 13

Nůž Yanagiba

  • Japonský nůž na suši a sašimi
  • Jednostranná čepel
17 Profes Chin.Km 180 13

Nůž čínského šéfkuchaře

  • Nůž ke krájení a sekání bylinek a zeleniny
  • Oboustranná čepel



Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku