Krok za krokem – Správné krájení cibule

Cibule se na kostičky nejlépe krájí nožem na zeleninu, jako například nožem na zeleninu značky Fissler z řady perfection.

252x168 zwiebel step1 06

Pečlivě odstraňte z cibule slupku, pak cibuli podélně rozkrojte od stonku ke špičce na půlku. Důležité upozornění: Z cibule neodstraňujte stonek! Položte půlku cibule na krájecí prkénko, seříznutou částí směrem dolů. Malý tip, jak držet ruku, abyste se nepořezali: Mírně ohněte prsty a konečky prstů položte na cibuli tak, aby na ní spočívaly. Nůž pak lze snadno vést podél spodní části vašich prstů.

252x168 zwiebel step2 06

Cibuli krájejte podélně na proužky těsně u stonku tak, aby ji stonek držel pohromadě.

252x168 zwiebel step3 06

Nyní cibuli těsně u stonku dvakrát nebo třikrát vodorovně seřízněte. Čím větší je počet vodorovných řezů, tím jemnější budou kostičky.

252x168 zwiebel step4 06

A konečně, cibuli rozkrájejte proti její struktuře, takže se jednoduše rozpadne na mnoho drobných kostiček.




Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku