Úspora času

Všechny tlakové hrnce Fissler jsou vybaveny indikátorem zobrazujícím nastavení způsobu přípravy.

Jemné nastavení (1. kroužek) je určeno pro delikátní jídla, jako je vybraná zelenina a ryby. Je velmi ohleduplný k vitamínům a dalším živinám.

Rychlé nastavení (2. kroužek) je určeno pro pokrmy, které se musí vařit déle, jako je maso, polévky nebo dušená jídla. Šetří výrazné množství času a energie. Například dušené ragú lze uvařit za 15 minut, oproti 50 minutám klasické přípravy.

V případě řady vitavit®royal společnosti Fissler lze tato dvě nastavení volit pevně. U jiných tlakových hrnců se intenzita přípravy upravuje nastavením tepelného zdroje.

Na grafu je zobrazeno, o kolik rychleji lze některá jídla připravit v tlakovém hrnci oproti klasické přípravě.

fissler infographic 19
fissler teaserbild3 schnellkochen 25

Doby přípravy v tlakovém hrnci

Doby se mohou lišit podle rozměrů a hmotnosti jídla. Jste-li na pochybách, použijte kratší z uvedených časů. Uvědomte si prosím, že doba přípravy se počítá od okamžiku, kdy ventil dosáhl požadovaného nastavení (kroužek I nebo II)

» stáhněte si doby přípravy n° 1
» stáhněte si doby přípravy n° 2




Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku