Krok za krokem – Krájení pomeranče na dílky

Nejlepší pro krájení pomerančů na drobné dílky je filetovací nůž (zde z řady passion). Jeho pružná čepel se přizpůsobuje oválnému tvaru pomeranče a umožňuje pracovat s velkou přesností, takže pouze velmi malá část dužiny ovoce přijde nazmar.

252x128 Orange step1 06

Nejprve odkrojte takový díl horní a spodní části pomeranče, aby byla vidět dužina pomeranče. Nyní pomeranč položte na jeden z odkrojených kousků a oloupejte zbylou kůru pomeranče. Důležité je zajistit také úplné odstranění bílé slupky.

252x128 Orange step2 06

Dále pak pečlivě oddělujte jednotlivé dílky tím, že je krájíte podél bílé slupky, která je mezi jednotlivými dílky.

252x128 Orange step3 06

K zachycení pomerančové šťávy použijte malou misku.  




Kontakt

Máte nějaké dotazy, návrhy nebo přání týkající se našich výrobků? Oddělení služeb zákazníkům společnosti Fissler vám ochotně pomůže.

» kontakt

Zastoupení a prodejci

Hledáte specializovaného prodejce výrobků Fissler? Na tomto místě nalezněte funkci vyhledávání našich zahraničních dealerů. 

» vyhledávání prodejců

Věstník

Speciální nabídky, soutěže a chutné recepty. Náš věstník vás bude nezávazně a zdarma informovat.

» přihlaste se k odběru věstníku